A családi birtok 15 hektárnyi szőlőültetvény: 70% vörös és 30% fehérbor, Fertőmeggyes legjobb fekvésű területein található, melynek termése a legszigorúbb minőségi kritériumok szerint kerül feldolgozásra.
A metszés és az ehhez kapcsolódó hozamkorlátozás képezi a borok kívánt alapanyagának magas minőségét. A pannóniai éghajlat a Fertő Tó hatásával, valamint a szőlő terméshozam korlátozásával minden évben biztosítja a kiemelkedő borok megalkotását.
Az Olaszrizling, az Ottonel Muskotály és a Sauvignon Blanc fehérborfajtákat rozsdamentes acéltartályokban, a Chardonnay-t pedig barrique hordókban erjesztik és érlelik. Ennek eredményeként koncentráltan gyümölcsös borok készülnek. A Cuvée d'Argent a fehérborok kínálatának egyik legfőbb terméke.
Vörösborokat Kékfrankos, Zweigelt, Merlot és Cabernet Sauvignon fajták erjesztésével készítik. A fiatal vörösborok nagy tölgyfahordókban, vagy új barrique hordókban érlelődnek, akár két esztendőn keresztül. Ezeket a borokat a mély szín, a az erdei gyümölcsök, a nagy test és a hatalmas tanninszerkezet jellemzi.
A Schindler ház édes borai többnyire Bouvier szőlőből és Chardonnay szőlőfajtákból készülnek: harmónikus erejükkel, gyümölcsös mélységeikkel és finom savasságukkal mindig meggyőzik a borkedvelő vendégeket.