KÜLDETÉSÜNK

Kedves Látogató!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó, állami tulajdonban álló Magyar Házak Nonprofit Kft. 2019-ben komplex kárpát-medencei regionális fejlesztési program megvalósítását kezdte meg. Nemzetpolitikai programunk igyekszik új eszközöket és metódusokat kidolgozni a külhoni magyar közösségek és szervezetek megerősítésre és lehetőségeinek bővítésére.

A programnak az egyik legtöbb eredménnyel kecsegtető fejezete a külhoni (felvidéki, őrvidéki, kárpátaljai, partiumi, erdélyi, bácskai és szlavóniai) borvidékek egységes piaci megjelenéséhez, értékesítéséhez és színvonalas arculati megjelenéséhez szükséges fejlesztések kidolgozása.

Cégünk munkatársai igyekeznek új eszközöket és metódusokat kidolgozni a külhoni magyar közösségek és szervezetek megerősítésre, és lehetőségeinek bővítésére. A program nagyszerű alkalmat nyújt a külhoni borászok számára, hogy új piaci területekkel, és eddig nem ismert borászokkal találkozzanak. A Kárpátok bora program keretein belül konferenciákat szervezünk, amelyeken borászaink saját termékeik bemutatása mellett a bortermelés legújabb módszereivel, kérdéseivel találkozhatnak. Az ezekre a kérdésekre adott válaszok pedig elősegíthetik a kiváló magyar bor folyamatos nemzetközi piacon történő megjelenését, illetve minőségi termelésének állandóságát. A Kárpátok bora kezdeményezés szerves része egy online webshop üzembe helyezése és üzemeltetése, amely új lehetőséget kínál a borászok számára termékeik értékesítésére.

Amennyiben programunk felkeltette érdeklődését forduljon bizalommal ügyintézőink és munkatársaink felé. Elérhetőségeinkről a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat.