Baranya a termékeny földjeiről, szőlőültetvényeiről és minőségi borairól híres. Mi baranyaiak vagyunk, nálunk összefonódott a családvonal és a szőlővessző.
A Kollár családi mezőgazdasági gazdaság Csúzán földműveléssel, szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozik. 2004 óta pedig vendéglátóiparral is. Megnyitottuk a Kollár pincéket, borkóstolásra is alkalmas éttermet, ahol saját minőségi borainkat szolgáljuk fel, valamint házi készítésű hagyományos ételek is szerepelnek a kínálatunkban. Héttagú a család: Lajos, az édesapa, Ilona, az édesanya, lányaik Kinga és Szibilla, vejük Mario, valamint két unokájuk, Niko és Roko.
Kezdetben szerény földműveléssel és szőlőtermesztéssel foglalkoztak néhány hektáron, amely végül kifizetődőnek bizonyult és megteremtette a jövőt a család számára. Évről évre növeltük az ültetvények számát, és amikor a lányok is felnőttek, együtt döntöttük el, hogy terjeszkedünk a vendéglátóipar-turizmus irányába. Addigra már gazdag borkínálattal rendelkeztünk, amit a nagyapától örökölt pincében készítettünk. Kóstolóhelyiségünk, éttermünk és a szállásunk kialakításába és berendezésébe beletettük szívünket-lelkünket, és a vendég számára csak a legjobbat kínáljuk, amit magunk is szívesen fogyasztanánk. A borainkat számos díjjal jutalmazták hazai és külföldi megmérettetéseken. De a legkedvesebb számunkra, amikor a vendég elégedett a kínálatunkkal.
A kínálatból:
Speciális menük turisták és nyugdíjasok számára
Üzleti ebédek szervezése
Lehetőség van konferenciák, megbeszélések, bemutatók szervezésére
Borkóstolás a gazdag kínálatunkból
A környező szőlőültetvények megtekintése
Kolbász- és szalonnasütés a szőlőültetvényekben
Az eredeti családi pince megtekintése
Gazdag borlap, boreladás
Házi száraz hús termékek (kulen, kolbász, sonka, szalonna, tepertő stb.)
Eredeti baranyai konyha